Skip to main content

Καλοκαιρινή διασκέδαση τηλεφωνικό σεξ με κοπέλες

 

Τηλεφωνικό σεξ: 5 συμβουλές για να τον τρελάνεις εξ αποστάσεως

tilefoniko-sex-chat

Αν είσαι μακριά από το ταίρι σου και δεν αντέχεις την αναμονή μέχρι να βρεθείτε, τότε η μόνη λύση είναι το… τηλεφωνικό σεξ τσατ. Κάλεσε τον στο τηλέφωνο και απολαύστε ένα ζωντανό τηλεφωνικό σεξ chat.

Κάποιοι λένε ότι πρόκειται για ένα περίεργο χόμπι χωρίς να το έχουν δοκιμάσει. Για να έχετε προσωπική άποψη και αξιολόγιση καλό είναι να το δοκιμάσετε αντί να ζητάτε ξένες γνώμες.

Ας δούμε όμως τι σημαίνει τηλεφωνικός έρωτας και πόσο θα ήθελες να το απολαύσεις. Η συντακτική ομάδα του toratora έκατσε και έγραψε 5 πολύτιμες συμβουλές για το τι παίζει.

1. Κάνε παιχνίδι sexting

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεσαι είναι η κατάλληλη διάθεση. Πριν αποφασίσεις να καλέσεις, φρόντισε να έχεις κάνει την απαραίτητη προετοιμασία που θα σε βοηθήσει μετά.

Άραξε σε ένα δωμάτιο που γνωρίζεις, κλείσε την πόρτα να μην σε ενοχλήσει κανείς και ξαπλώσε αναπαυτικά στο κρεβάτι. Μπορείς να βάλεις και λίγη μουσική για να χαλαρώσεις.

Δες μια τσόντα στο κινητό σου στο Ίντερνετ. Θα βρεις χιλιάδες σαιτ με ταινίες πορνό και όλα δωρεάν. Για να κάνεις καλό τηλεφωνικό σεξ πρέπει να έχεις δημιουργήσει και τα κατάλληλα ερεθίσματα. Αφού έχεις χαλαρώσει εντελώς, κατεύθυνε την συζήτησή όπως γουστάρεις. Αν σου λείπει η φαντασία μπορείς να μιλήσεις με μια επαγγελματία κοπέλα σε ροζ τηλέφωνα για να πάρεις ιδέες για το πως παίζετε το παιχνίδι. Μην ντρέπεσαι και μάθε καινούρια κόλπα τα οποία να εφαρμόσεις στην δική σου συζήτηση.

2. Η περιγραφή παίζει βασικό ρόλο στο sex chat

Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι είσαι μακριά από την κοπέλα σου στην παρούσα φάση και όση ώρα μιλάτε δεν μπορείς να την δεις ούτε να δεις τι κάνει. Οπότε πρέπει να αφήσεις την φαντασία σου να παίξει μπάλα και να την νιώσεις.

Επειδή τα πάντα εξαρτώνται από τον τρόπο που ο ένας μιλάει στον άλλο, καταλαβαίνεις ότι όσο καλύτερες περιγραφές κάνεις τόσο πιο πολύ θα καυλώσετε.

Πες της τι νιώθεις, αν την έχεις βγάλει έξω και την παίζεις, πόσο σε ανάβουν αυτά που σου λέει και γενικά παίξε με της σεξουαλικές σου φαντασιώσεις.

tilefoniko-sex-sto-kinito

3. Που πας χωρίς προστυχόλογα;

Εδώ είναι λεπτό θέμα, κάποιες γυναίκες γουστάρουν προστυχόλογα στο κρεβάτι, ενώ άλλες ξενερώνουν. Οπότε ανάλογα με την περίπτωση. Εσύ άλλωστε γνωρίζεις καλύτερα την κοπέλα σου και ξέρεις πως να της μιλήσεις. Αν είναι ντροπαλή και δεν γουστάρει μην την αρχίσεις στα μπινελίκια. Αν όμως γουστάρει πες της αυτά που ξέρεις ότι θα την ανάψουν ερωτικά.

Της γνωστές λέξεις οι οποίες όλοι χρησιμοποιούμε αντί για “αιδοίο” και “πέος” είναι καλύτερα να της χρησιμοποιήσεις. Εντάξει της έχει ξανακούσει, χαλάρωσε.  Σκοπός της ερωτικής κουβέντας στο κινητό είναι να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε.

4. Καλό να ακούς αλλά το μάτι είναι πάντα καλύτερο

Μπορεί να λέγεται τηλεφωνικό σεξ επειδή χρησιμοποιείς το κινητό σου, αλλά ευτυχώς ζούμε στο 2022 και η τεχνολογία ευδοκιμεί.

Το κινητό σου τηλέφωνο προσφέρει ταυτόχρονα το ακουστικό και οπτικό κομμάτι όπου βλέπεις τον συνομιλητή σου ζωντανά. Μπορείς να ξεκινήσεις με κανονική συζήτηση, και στην συνέχεια να ανοίξετε βίντεο ώστε να καυλώσετε περισσότερο.

5. Ο αυνανισμός είναι μονόδρομος και για τους δύο

Μην ντρέπεσαι να αυνανιστείς και να το απολαύσεις αφού θα στον έχει κάνει κάγκελο και μια μαλακία είναι επιβεβλημένη. Καλά είναι τα υπονοούμενα, προστυχόλογα και σεξουαλικές φαντασιώσεις της οποίες έχετε μοιραστεί, όμως τώρα είναι η ώρα να αυτοϊκανοποιηθείτε. Κάνε μπανιστίρι στην βιντεοκλήση και απολαύστε την όλη κατάσταση παρέα.

Αν φτάσετε σε αμοιβαίο οργασμό τότε έχετε κάνει το καλύτερο τηλεφωνικό σεξ της ζωής σας. Καλή διασκέδαση.

Πηγή: https://toratora.gr/tilefoniko-sex-pos-na-ton-xetrelaneis-sto-kinito/

Popular posts from this blog

Φυσικό αέριο: Η Γερμανία πάει για δελτίο, η Γαλλία καλεί σε εξοικονόμηση

Πανευρωπαϊκός συναγερμός για τα αποθέματα αερίου με ζητούμενο τη δραστική μείωση της κατανάλωσης – Η Ισπανία παίρνει γενναία μέτρα για την ενεργειακή ακρίβεια Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται ολόκληρη η Ευρώπη για την επάρκεια φυσικού αερίου ειδικά από το φθινόπωρο και μετά οπότε οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες. Η Γερμανία έκανε ένα βήμα πιο κοντά στην επιβολή δελτίου στο φυσικό αέριο μετά τη σημαντική μείωση των ροών από τη Ρωσία. Ετσι, το Βερολίνο έβαλε εμπρός το δεύτερο, από τα τρία συνολικά, στάδιο εθνικού σχεδίου έκτακτης ανάγκης για φυσικό αέριο, κηρύσσοντας τη χώρα σε κατάσταση «συναγερμού». Παράλληλα, στη Γαλλία οι επικεφαλής των γαλλικών ενεργειακών κολοσσών Engie, EDF και TotalEnergies χτυπούν τον κώδωνα του κινδύνου για να μειώσει άμεσα όλη η χώρα την κατανάλωση φυσικού αερίου ώστε να αυξηθούν τα αποθέματα ενόψει χειμώνα. Νοικοκυριά και επιχειρήσεις πρέπει να μειώσουν άμεσα την κατανάλωση ενέργειας προκειμένου να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι τον φετινό χειμώ

Η εκδίκηση του Γκορμπατσόφ

  Η Σοβιετική Ενωση χτίστηκε πάνω σε ένα πολιτικό σχέδιο ισότητας και δικαιοσύνης, που περνούσε μέσα από έναν αυταρχικό μηχανισμό εξουσίας, και κατέληξε να ισοπεδώσει τον άνθρωπο, την ελευθερία του και την πίστη σε πολιτικά σχέδια που θα «άλλαζαν τον κόσμο» Οι λαοί δεν αγαπάνε αυτούς που τους φέρνουν κακά μαντάτα ή τους βάζουν τον καθρέφτη μπροστά στο πρόσωπο. Ερχεται όμως κάποτε η στιγμή, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση κι όταν οι μαντατοφόροι έχουν πια ξεχαστεί, που η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια. Και πονάει , για τα χρόνια και τις θυσίες και τις ελπίδες που χάθηκαν. Η Σοβιετική Ενωση χτίστηκε πάνω σε ένα πολιτικό σχέδιο ισότητας και δικαιοσύνης, που περνούσε μέσα από έναν αυταρχικό μηχανισμό εξουσίας, και κατέληξε να ισοπεδώσει τον άνθρωπο, την ελευθερία του και την πίστη σε πολιτικά σχέδια που θα «άλλαζαν τον κόσμο». Ο Λένιν, ο αρχιτέκτονας του σχεδίου αλλά και της μεθόδου, πέθανε νωρίς. Ο Στάλιν, ο ενσαρκωτής του αυταρχικού κράτους, άφησε το ανεξίτηλο αποτύπωμα που

Follow these 6 simple steps to create a free website today

Building a Business Website A Small Business Guide from Jim Rotte. Your small business needs a website. Here's how to build one.    Building a small business website is important to inform your audience, explain your value proposition, boost brand recognition and drive sales. To build a business website, you first need to choose a domain name and secure web hosting. Then , optimize your website to improve your search engine rankings and drive traffic.  Keep your website up to date and optimized for mobile devices. Also ensure your site speed is adequate to improve your search engine rankings. This article is for small business owners looking to build a website or improve upon their existing website. It's no longer feasible to run a business, even a brick-and-mortar one, without a web presence. Consumers turn to the internet for everything from product research to location and operating hours.  Even just a simple, well-designed website can give you an edge in your field